Menu
Sepetiniz
Uygun Fiyat Garantisi Ürünleri İncele

Blog RSS Yayını

13 Tem Boya Tabancası Yedek Parçaları
enbomak 0 594
Boya Tabancası Yedek ParçalarıDuvarlarda ve zeminlerde kusursuz boya işleri için boya tabancaları büyük avantajlar sağlar. Boya tabancaları ile püskürtme sistemi ile boyanacak alanın her yerini eşit ş..
13 Tem Toz Boya Makinası Fiyatları
enbomak 0 422
Toz Boya Makinası FiyatlarıBoya makinası hem duvar hem zemin hem de çeşitli sektörlerdeki boya işlerini daha pratik ve kusursuz hale getirmek adına tasarlanmış olan makinelerdir. Bu makineler püskürtm..
13 Tem Boya Makinası
enbomak 0 418
Boya MakinasıBoya makinası, bir yüzeye veya boya işlemi yapılan bir zemine boyanın eşit şekilde ulaşmasını ve kusursuz bir boya işinin ortaya çıkmasını sağlayan makinadır. Boya makinalarını kullanarak..
28 Nis Toz Boya Yedek Parçaları (Ekipmanları)
enbomak 0 804
Toz Boya Yedek Parçaları (Ekipmanları)Kalıcı ve etkili boya uygulamaları için son yıllarda toz boya seçenekleri çok popüler hale geldi. Bu uygulamalar toz boya fırınları ya da toz boya tabancaları ile..
25 Nis Toz Boya Fırını
enbomak 0 671
Toz Boya FırınıYeni nesil boyalar olan toz boyaların malzemelere işlenmesi için özel bir işlemden geçmesi gerekiyor. Bunun için belirli bir sıcaklıkta belirli bir süre kürlenme olması şart. Burada dev..
22 Nis Otomatik Toz Boya Makinesi
enbomak 0 382
Otomatik Toz Boya MakinesiToz boya makineleri çok çeşitli malzemelere kalıcı toz boya uygulamaları yapılmasını sağlıyor. Otomatik toz boya makinesi metal, plastik gibi birçok yüzeyde kalıcı boya uygul..
09 Şub Toz Boya Makinası
enbomak 0 804
Toz Boya MakinasıToz boya makinası, metalden plastiğe, alüminyumdan çeliğe kadar birçok yüzeyde uygulanabilen yeni nesil toz boyaların yapıldığı makinelerdir. Bu makinalar üzerinde yer alan toz boyala..
09 Şub Elektrostatik Toz Boya Tabancası
enbomak 0 1232
Elektrostatik Toz Boya TabancasıHer sektörde teknolojik imkanlar geliştikçe cihazlar devreye giriyor ve yenilikçi teknolojiler ile çok kaliteli çalışmalar ortaya çıkıyor. Boya sektöründe de makineler ..
09 Şub Elektrostatik Toz Boya Makinesi
enbomak 0 417
Elektrostatik Toz Boya MakinesiElektrostatik toz boya makinesi; metal, plastik tarzında farklı yüzeylerde boya işlemi yapılmasını sağlayan yüksek teknoloji ürünü cihazlardır. Bu makineler sayesinde yü..
31 Ara Elektrostatik Toz Boya
enbomak 0 54
Elektrostatik Toz BoyaElektrostatik toz boya, solvent barındırmayan boya çeşitleridir. Bu boyalar ile geleneksel boyama yöntemlerine göre daha kaliteli ve başarılı boyama işlemleri yapılabilir.  Bu uy..
31 Ara Fırın Boya Makinası
enbomak 0 1148
Fırın Boya MakinasıFırın boya makinası, toz boyaların yüzey kaplama işlemleri sırasında fırınlama işlemini yapmaya yarayan makinalardır. Bu makineler ile birlikte toz boyalar fırınlanır. Daha sonra to..
31 Ara Toz Boya Makine Yedek Parçaları
enbomak 0 921
Toz Boya Makine Yedek ParçalarıToz boya makineleri solvent barındırmayan yüzeylerde kaplama yapmaya yarayan aralardır. Bu araçlarla kaplama yapılacak malzemeye son kat boya tabakası için ince yapıda b..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 41 (4 Sayfa)