Elektrostatik Toz Boya Makinesi

Elektrostatik toz boya makinesi; metal, plastik tarzında farklı yüzeylerde boya işlemi yapılmasını sağlayan yüksek teknoloji ürünü cihazlardır. Bu makineler sayesinde yüzeyler solvent içermeyecek şekilde kaplanabilir. Bu makinelerdeki boyaların son katmanın boya ince ve toz halinde boya partiküllerinin yer aldığı boya tabakası vardır.

Makinenin boya kabini içinde yer alan toz boya makine sayesinde yüzeye elektrostatik ile atılır. Makine sayesinde elektrostatik yüklenen boya taneleri yüzeye çok sağlam bir şekilde yapışır.  Bu sayede çok kalıcı ve dayanıklı bir kaplama işlemi yapılabilir.  Bu makinelerle verimli şekilde boyama işlemi yapılması için yüzeyin çok iyi bir şekilde topraklanması lazım.  Bu makineler ile yapılan boyama işlemi çevre dostu, ekonomik ve geniş renk seçeneği ile birçok avantajı bir arada getirir. Eletrostatik toz boya makinesi ile parlak ve pürüzsüz yüzeyler elde edilebilir. Toz boyada solvent yer almadığından geleneksel boyama yöntemlerine göre çekici ve estetik bir yüzey ortaya çıkar.

Elektrostatik toz boyama makineleri konusunda firmamıza ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Elektrostatik Toz Boya Makinesi Teknik Özellikleri

Bireysel kullanım amaçlı ya da endüstriyel kullanım amaçlı çok farklı marka ve modellerde elektrostatik toz boyama makineleri satın alabilirsiniz. Bu makineler kullanım amacınız ve ihtiyaçlarınıza göre farklı özelliklerde ve modellerde üretiliyor.

Elektrostatik toz boyama makinesi teknik özellikleri genel olarak şöyledir;

  • Firmamızda satışı yapılan tüm elektrostatik toz boya cihazları ergonomik tasarıma sahiptir. Bu sayede pratik ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz ve boyama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Elektron tabancası yüksek mekanik ve dielektrik performansı olan dış gövdeye sahiptir.
  • 100 KV önerilen voltaj çıkışı bulunur. Aynı zamanda farklı ihtiyaçlarınız için daha yüksek KV voltaj çıkışlı modeller de bulunmaktadır.
  • Kaskat grubu kolaylıkla sökülüp takılabilir özelliktedir. Bu sayede boyama deneyimi daha pratik ve hızlı şekilde gerçekleşir.
  • Kumanda modülü sayesinde tüm ayarları hassas ve pratik şekilde yapabilirsiniz. Bu bölüm elektronik ve pnomatik kontrol ünitesi olarak görev görür.
  • Elektrostatik toz boya makinesi multicolor ve kare tip boya depolarıyla uyumlu bir şekilde kullanılabilir.
  • Multicolor ünitesi direkt toz boya kutusundan boyaları emer.  Bu özellik boya yaparken çok fazla renk değişimi yapan kullanıcılar için çok verimli bir özelliktir.
  • Farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirilen farklı hacimlerde boya depoları bulunur. Boya depoları kolay kullanılabilir ve pratik temizlenebilir özelliktedir.
  • Bu ürünler ihtiyaçlarınıza göre farklı Watt güçlerinde ve hacimlerde üretilir.
  • Modellerimizde boya transferi, yardımcı hava ve pulverizasyon hava ayarlarını pratik şekilde yapabilirsiniz.
  • Dijital voltaj kontrolü ve çoklu program hafızası ile çok yönlü kullanım sağlar.
  • Düşük tabanca ağırlığı ile yüksek çalışma verimi vadeder.

Elektrostatik Toz Boya Makinesi Avantajları Nelerdir?

Günümüzde her türlü alandaki malzemeler için boyama işlemleri için toz boya tekniği kullanılıyor. Bu boya tekniğinde birçok seçenek söz konusu olmasına karşın yüksek teknoloji ve etkili çözümler isteyenler tercihini elektrostatik boya makinelerinden yana kullanıyor.

 Elektrostatik boya makinesi avantajları şu şekilde sıralanabilir;

  • Toz boyalarda katkı maddesi ve çözücü ilavesi kullanılmaz ve makinede direkt olarak kullanıma hazır olur.
  • Maliyeti çok yüksek olan çözücü atıklar kullanılmaz ve çevre kirliliği gibi durumları da yoktur.
  • Boyada yanma ve parlama gibi riskler en aza iner.
  • Elektrostatik toz boya makinesi karıştırıcı ve çözücü buharı barındırmadığında çalışan kişilerde burun ve boğaz tahrişi ve yanma şikayetleri oluşturmaz. Tamamen sağlık dostu bir üründür.
  •  Bu makinelerde toz boyalar çok kısa bir sürede kullanıma hazır olur.
  • Boyama işlemi geleneksel boyama deneyimlerine göre bu makinelerle çok kısa sürede yapılabilir.
  • Elektrostatik toz boya makinesi modelleri ile yapılan boya üstün yapışma özelliği ile korozyon, mekanik, kimyasal darbe, ısı ve hava şartları karşısında yüksek dayanım sağlar.
  • Bu makinede yapılan boyama işlemlerinde yapışkan çözücü ve karıştırıcı olmaz. Bu nedenle toz ve metal parçaların yapışması mümkün olmaz.
  • Elektrostatik şeklinde toz halinde uygulanan boyalarda köşeler ve şekilli parçalar çok yüksek bir kalite ile kaplanabilir.
  • Elektrostatik toz boya cihazları ile yapılan kaplamalar sonrası parçalar işlem görebilir.
  • Metalik, yaldız, parlak, mat ve yarı mat gibi farklı renk ve özellikte toz boya yapma kolaylığı sunar.
  • Bu makineler ile yapılan kaplamada istediğiniz kalınlıkta homojen kaplama yapabilirsiniz.
  • Metal olmayan cam ve bakalit gibi fırınlama sıcaklığına dayanıklı parçaları da toz boya ile kaplayabilirsiniz.
  • Makineler sayesinde yüzeyde kaplama istenmeyen bölümleri kuru fırça ile temizleyerek maskeleme maliyetlerini giderirsiniz.
  • Elektrostatik toz boya makineleri ile daha geniş bir alanı boya ile kaplayabilirsiniz.            

İkinci El Elektrostatik Toz Boya Makinesi

Elektrostatik toz boya makineleri yüksek maliyetlerle satışa sunulan son teknoloji ürünleridir. Maliyetleri sizin için çok yüksekse ancak son teknoloji cihazlar ile çalışmak istiyorsanız firmamızdan ikinci el elektrostatik toz boya makinesi de satın alabilirsiniz. Sizin için kaliteli hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazemiz ile istediğiniz özelliklerde toz boya makinesini ikinci elde de temiz olarak veriyoruz.

Temiz ikinci el elektrostatik toz boya makinesi satın aldığınızda ürünleri sıfır kalitesinde satışa sunuyoruz. Ekibimiz ürünün tüm bakım ve onarım işlemlerini yapmış ve çalışmaya hazır hale getirmiş oluyor. Bu sayede sizlere sadece daha uygun fiyatlarla boya makinesi alma işi kalıyor.  Farklı Watt güçlerinde ve özelliklerde toz boya makineleri için hemen ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

İkinci el ürün siparişi verecekseniz öncelikle iletişim kanallarımız üzerinden bize ulaşarak ürün ve model bilgisi almanız iyi olacaktır.

Elektrostatik Toz Boya Makinesi Siparişi

Türkiye’nin her yerine gönderim yapan firmamızdan hemen elektrostatik toz boya makinesi siparişi verebilirsiniz. Sizin için kurulum, eğitim ve revizyon gibi tüm konularda hizmet veriyoruz. İstediğiniz modellerde ve özelliklerde toz boya makineleri geniş ürün koleksiyonumuz içinde yer alıyor. Elektrostatik toz boya makinesi satın almak istiyorsanız ürünlerimizi inceleyebilir ya da bize ulaşarak teknik bilgileri de alabilirsiniz.

İkinci el toz boya makineleri de ürün koleksiyonumuz içinde kendine yer bulmaktadır. İkinci el elektrostatik toz boya makinesi siparişi verecekseniz hemen ürünlerimizi incelemek için bize ulaşmanız iyi olur. Elimizde her zaman sıfır ayarında istediğiniz özelliklerde elektrostatik toz boya makineleri ikinci el olarak da bulunabilir.

Ürün siparişlerinizde firmamız Türkiye’nin her yerine gönderim yapıyor ve sizlere makinenin kullanımı konusunda tüm teknik detayları da anlatıyor. Yüksek performanslı toz boya makineleri için iletişim kanallarımız her zaman size açıktır.

Elektrostatik Toz Boya Makinesi Fiyatları

Elektrostatik toz boya makineleri farklı özelliklerde ve boyutlarda satışa sunulmaktadır. Bu nedenle ürün fiyatları konusunda bilgi almak için öncelikle marka ve model kararı vermeniz gerekiyor. Elektrostatik toz boya makinesi fiyatları için hemen bizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Karşılaştırmalı fiyat araştırması ile ihtiyaçlarınıza uygun ürünler yapıyoruz.

İkinci el elektrostatik toz boya makinesi fiyatları konusunda da bizlerden her zaman bilgi alabilirsiniz. Yüksek teknolojiye sahip toz boya makinelerini geniş ürün koleksiyonumuzda en uygun fiyatlara satın alabilir ve size özel indirimlerle ödeyebilirsiniz.