Otomatik Toz Boya Makinesi

Toz boya makineleri çok çeşitli malzemelere kalıcı toz boya uygulamaları yapılmasını sağlıyor. Otomatik toz boya makinesi metal, plastik gibi birçok yüzeyde kalıcı boya uygulamasını otomatik olarak yapan üstün teknoloji ürünleridir. Toz boya makineleri ile malzeme yüzeylerini solventten arınmış şekilde kaplamak mümkün oluyor. Bu sayede estetik ve kalıcı bir boya uygulaması yapılabilir.

Otomatik toz boya makinesinde her detay sistem tarafından belirlenir ve size sadece toz boya işlemi için beklemek kalır. Bu cihazlarda da doğru topraklama ile istediğiniz özelliklerde bir boyama uygulaması yapabilirsiniz. Toz boya makinesi çevre dostu ve ekonomik ürünlerdir. Bu uygulama ile hem parlak hem de pürüzsüz bir yüzey ortaya çıkarabilirsiniz. Geniş renk skalası ile ihtiyacınız olan makineleri hemen sipariş edebilirsiniz.

Otomatik Toz Boya Makinesi Teknik Özellikleri

  • Otomatik toz boya makinesi minimal bir şekilde tasarlanır ve çok pratik şekilde toz boya uygulamaları yapılabilir.
  • Elektron tabancasında mekanik ve dielektrik performans oldukça üst seviyededir.
  • Önerilen seviye olarak 100 KV voltaj çıkışı olmasına karşın ihtiyaçlarınıza özel üretim de yapılabilir.
  • Sökülüp takılabilir kaskat gurubu ile birlikte toz boya uygulamaları daha kısa sürer.
  • Otomatik şekilde tüm hassas ayarları yapabilirsiniz. Cihazın elektronik ve pnomatik kontrol ünitesi ile birlikte işlemler çok kolay olur.
  • Bu makineler kare tip boya ve multicolor depolarıyla kullanılabiliyor. Multicolor ünitesinde direkt toz boya kutusundan boya emme şeklinde çalışma sistemi vardır.
  • Her ihtiyacınızı karşılayacak farklı hacme sahip boya depoları vardır ve çok pratik şekilde temizleyebilirsiniz.
  •  İhtiyaçlarınıza özel Watt gücü ve hacimde otomatik toz boya makinesi üretiyoruz.
  • Çoklu program hafızası ve düşük voltaj kontrolü ile toz boya uygulamalarını verimli şekilde yapabilirsiniz.

İkinci El Otomatik Toz Boya Makinesi

Toz boya makinelerinde otomatik sistemler diğer tipte makinelere göre daha yüksek maliyetlidir. Bu nedenle firmamız sizlerin ihtiyaçlarını karşılayacak sıfır ayarında ikinci el otomatik toz boya makinesi satışı yapıyor. Geniş ürün yelpazemiz ile sıfıra yakın ikinci elde her zaman tercih sebebi oluyor ve sizlere çok kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sağlıyoruz.

Bakım ve onarım sürecinden geçen ve ekibimiz tarafından satışa hazır halde sunulan toz boya makinelerini hemen satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için her zaman iletişim kanallarımız üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Otomatik Toz Boya Makinesi Siparişi

Etkili ve pratik toz boya uygulamaları için otomatik toz boya makinesi siparişi verebilirsiniz. Geniş ürün yelpazemiz ve uzun yıllara dayanan sektör tecrübemiz ile her türlü ihtiyaca uygun olan sıfır ve ikinci el otomatik toz boya makinesi siparişi alıyoruz.

Firmamız otomatik toz boya makinelerini Türkiye’nin her yerine gönderiyor. İstediğiniz teknik özelliklere sahip otomatik toz boya makinelerini hemen bulun ve uygun fiyatlarla buradan satın alın. Firmamız sizler için hem sıfır hem de ikinci el otomatik toz boya makinesi satışı yapıyor. Detaylı bilgi için her zaman bizi arayabilirsiniz.

Otomatik Toz Boya Makinesi Fiyatları

Otomatik toz boya makineleri için boyut, güç, tasarım ve farklı birçok özellik söz konusudur. Bu nedenle tamamen ihtiyaçlarınıza özel ürün satın almanızı öneriyoruz. Otomatik toz boya makinesi fiyatları hakkında hemen bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Bu makineler çok uygun fiyatlı olarak firmamız tarafından satışa sunuluyor. Siz marka ve model kararı verdikten sonra size özel indirimler uyguluyoruz. Türkiye’nin her noktasından uygun fiyatlı ve kaliteli otomatik toz boya makinesi satın almak için bize ulaşarak siparişinizi verebilirsiniz.