Toz Boya Tabancası Fiyatları 


Toz Boya Tabancaları, elektrostatik toz boyayı boya deposundan yüzeye aktarmayı sağlayan özel tasarlanmış bir boya cihazlardır. İyi tasarlanmış bir ejektör venturi sistemi ile toz boya püskürtme tabancasına eşit olarak aktarılmasını sağlayan toz boya tabancaları günümüzde sıkça kullanılmaya başlanmıştır. Toz boya tabancaları, ana modül üzerindeki regülatör vasıtasıyla toz boyayı ve yardımcı havayı püskürtme tabancasına eşit olarak vermektedir. Enjektör üzerindeki nozul ve teflon burçlar tabancaya özel olarak tasarlanmaktadır. Tabancaların yapısında bulunan boya kazanımı sayesinde toz boyalar toparlanarak yüzeye tekrar püskürtülebilmektedir. Toz boyalarla boyama sistemi çevreyi koruyan boyama yöntemidir. Tabancalar sadece çevreyi korumakla kalmayıp, üreticilere işçi sağlığını koruma imkânı sağlamaktadır. 

Enbomak elektrostatik toz boya tabancaları ergonomik yapısı ve hafifliği sayesinde yorulmadan püskürtme yapılmasını sağlamaktadır.  Tabancada bulunan yüksek basınçlı kaskad, püskürtme tabancasına entegre edilmiştir. Tetik sistemi hassas ve oldukça rahattır. Tabancaların baş yapısı, toz kaplama partiküllerinin eşit şekilde dağılmasını sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. İşlenmekte olan parçaların boyutlarına göre, toz boya parçalarını kolayca püskürtmek için çeşitli nozullar kullanılabilmektedir. Toz boya bileşenleri, tabanca deposunda etkili dağılımı ile uzun süreli çalışma sırasında verimsizliği önleyebilir ve boya partiküllerini çalışma çubuğuna eşit olarak dağıtabilir. Tabanca kabzası, statik yüklerin insanlara zarar vermemesini sağlamak için karbon bazlı iletken malzemeden yapılmıştır. Toz boya tabancaları demonte olmakta olup ve tüm parçalara kolayca erişilebilmektedir. Parçaların hızlı değişimi sayesinde herhangi bir arıza durumunda şirketin iş kaybı minimuma indirilmektedir. 

Toz Boya Tabancaları Fiyatları


Elektrostatik toz boya tabancaları, toz boya püskürtme sisteminin hava kontrolünü ve püskürtme tabancasına sınırsız voltaj ayarını sağlayan bir cihazdır. Bu tabancalar hem manuel hem de otomatik püskürtme sisteminin kullandığı bir cihazdır. Geniş boyama imkânı ve yüzey kaplama uygulamaları için kullanılan toz boya tabancaları kolay kullanım, optimum boya püskürtme çözümü ve yüksek verim imkânı sunar. Çeşitli kimyasal madde bulunan ortamlarda kullanılmak üzere üretilmiş toz boya tabancaları diğer toz boya makinesi modelleri ile birlikte sunulan çoklu kullanım alanı ve boya püskürtme imkânı ile endüstriyel boyama gerekliliklerini karşılayabilirsiniz. 


Elektrostatik toz boya tabancası fiyatları çeşitli modellere ve tabancanın niteliklerine bağlı olarak değişmektedir. Toz Boya Tabancalarının fiyatlarını etkileyen en önemli özellikler tabanca hafifliği saatte boya püskürtme hızı ve boyama kapasitesidir. Sitemizdeki toz boya tabancalarını inceleyerek sanayinize en uygun elektrostatik boya tabancalarını seçebilir, toz boyamanın kolaylığından sizlerde yararlanabilirsiniz.