Toz Boya Tabancaları

Enbomak  Elektrostatik Toz Boya Tabancaları ergonomik yapısı ve hafifliği sayesinde, insanı yormadan boyama yapılmasını sağlamaktadır. yüksek gerilim kaskatı tabancaya entegre edilmiştir. Tetik sistemi hassas ve dokunmatiktir. Elektrot gurubu özel olarak tasarlanmıştır ve toz boya partiküllerini homojen olarak dağıtmaktadır.

Üzerinde çalışılan parça geometrisine göre çeşitli nozullar ile derinliği olan parçalar kolaylıkla boyanabilir.


Enbomak uzun çalışmalarda verim düşüklüğünü önleyen ve boya partiküllerini parçalayarak iş barçası üzerine homojen olarak dağıtan parçalar tüm modellerimizde bulunmaktadır. Tabanca kabze kısım karbon esaslı iletken malzemeden imal edilerek statik yükün insana zarar vermemesi sağlanmıştır. Tabanca demonte halde olmakta olup tüm parçalarına kolaylıkla ulaşılabilir. Hızlı bir şekilde parça değişimi yapılarak her hangi bir arızada firmanın iş kaybı minimize edilmektedir.


Geniş bir boyama ve kaplama uygulamaları için uygun olan Enbomak toz boya tabancaları kolay erişim, optimum çalışma zarfları ve maksimum verim sunar. Tehlikeli ortamlarda çalışmak üzere tasarlanmış bazı modellerle birlikte sunulan çok geniş erişim ve taşıma kabiliyetleri yelpazesi ile boyama ve dağıtım gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz.

 Çalışırken daha az güç harcayan Enbomak hafif toz boya tabancaları, enerji maliyetlerinizi düşürerek tasarruf etmenizi sağlar. Alüminyum yapı herhangi bir çarpışma sırasında ateşleme oluşturmadığından ek güvenlik avantajı da sağlar. Aynı şekilde dış yüzeyinin pürüzsüz olması sayesinde kirlenme en aza iner ve özellikle de temizlik işlemi kolaylaşır.


Toz Boya Tabancaları

Enbomak Toz Boya Tabancaları, toz boya deposundan aldığı boyayı namluya aktaran özel olarak tasarlanmış bir boya makinesidir. İyi tasarlanmış bir enjektör venturi sistemi ile toz boyayı homojen olarak tabancalara aktarması gerekmektedir. Oymak toz boya enjektörleri toz boyayı yardımcı hava ile birlikte ana modül üzerindeki regülatörler vasıtası ile homojen olarak tabancalara ulaştırmaktadır. Enjektör üzerinde bulunan meme ve teflon burçlar özel olarak tasarlanmıştır.


Enbomak Elektrostatik Toz Boya Tabancaları toz boya püskürtme sisteminin hava kontrolünü ve tabancaya giden kademesiz ayarlı voltajı sağlayan bir ünitedir. Bu ünite hem manuel tabancalarda hemde otomatik tabancalarda kullanılan bir cihazdır.