Toz Boya Robotlarının Özellikleri

Toz Boya Robotları, Elektrostatik toz boya ve emaye kaplama uygulamaları için kullanıma uygun  kabinlere entegre şekilde çalışmaktadır. Konveyör yardımı ile kabin içine ulaşan ürünler 1 eksenli toz boya robotu ile eşit şekilde otomatik şekilde boyanmaktadır. Enbomak  toz boya robotları, özel dizayn edilmiş hareket ve tahrik sistemi ile sürtünme ve titreşimi en aza indirilmiş, inceltilmiş gövde yapısı ile parça üzerindeki sinüs hareketini bozulmadan verebilecek hale getirilmiştir.

Toz boya robotları, Yüksek kalitede kullanılan ekipmanlar ile kullanım ömrü uzatılmış, zincir tahrikinden trigger kayış tahriğine geçilerek servis ömrü uzatılmıştır. Dokunmatik panel seçeneği ile üretilen tek eksenli toz boya robotu müşterinin lokal dilinde düzenlenebilir şekildedir.

Enbomak toz boya robotları, farklı yüksekliklerde dikey hareket için tasarlanmıştır – kısa veya uzun. Otomatik toz boya tabancalar yatay ve/veya dikey olarak monte edilebilir.

Enbomak Otomatik Boyama Robotları

Enbomak Otomatik boyama robotları, alt ve üst limit ayarlarının bağımsız olarak ayarlanabilmesi ile kullanıcılara oldukça büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Firmamızın sadece satışı değil üretiminde de oldukça tecrübeli olduğu otomatik boyama robotları, siz müşterimizin verimli uygulama yapabilmesini sağlamak için azami limitlerde çalışmaya uygun ergonomik tasarımlar ile imal edilmektedir.

Kontrol dolabı sayesinde otomatik boyama robotları çalışmalarını tek bir ekipman ile çok pratik bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Özel geliştirilmiş filtre sistemi ile kompresör havasını nemden ve yağdan koruyan otomatik boyama robotları, satışı gerçekleştirildikten sonra uzun ömürlü olarak kullanılabilmektedir.

Enbomak Otomatik boyama robot ünitesi sahip olduğu Servo regülatör sistemi sayesinde kullanıcıların, şebeke voltajında meydana gelen değişiklikleri ayarlamasını ve cihazın çalışmasının aksamamasını sağlamaktadır. Firmamızda satışı yapılan otomatik boyama robot üniteleri tamamen bağımsız olarak ayarlanabilen üst ve alt hız ayarına sahiptir. Özel geliştirilen kumanda cihazı ile her iki roboton hızlarını ve çalışma aralıklarını tek bir panel yardımı ile kontrol edebilirsiniz. Böylece işlem aksamadan ve verimlilik azamiye çıkartılarak çalışma sağlanmaktadır.