Toz Boya Robotları

Geniş bir boyama ve kaplama uygulamaları için uygun olan Enbomak toz boya robotları, kolay erişim, optimum çalışma zarfları ve maksimum verim sunar. Tehlikeli ortamlarda çalışmak üzere tasarlanmış bazı modellerle birlikte sunulan çok geniş erişim ve taşıma kabiliyetleri yelpazesi ile boyama ve dağıtım gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz.

 Çalışırken daha az güç harcayan Enbomak hafif toz boya robotları, enerji maliyetlerinizi düşürerek tasarruf etmenizi sağlar. Alüminyum yapı herhangi bir çarpışma sırasında ateşleme oluşturmadığından ek güvenlik avantajı da sağlar. Aynı şekilde dış yüzeyinin pürüzsüz olması sayesinde kirlenme en aza iner ve özellikle de temizlik işlemi kolaylaşır.

Toz boya robotları toz boya fırınları, toz boya kabini, toz boya kabinleri, toz boya tabancası gibi ürünleri de kapsayabilmektedir. Enbomak toz boya robotları özellikleri her yüzeyde eşit dağılım gösterebilecek şekilde uygulama gerçekleştirilmesini sağlıyor. Üstelik en yeni kalite ve mühendislik ile üretilen toz boya fiyatları ile firmaların üretim bandındaki maliyetlerini düşürmek mümkün oluyor. Elektrostatik toz boya robotları fiyat aynı şekilde üretim alanı altyapı maliyetleri açısından oldukça caziptir. Son derece yüksek kalitede dayanıklı toz boya uygulamaları için ihtiyaç duyulan her sistem ve üründe en iyisini kullanabilme şansı veriyor. Boya ve dağıtım ortamlarına maksimum uyumluluk sağlayan toz boya robotları, çok geniş bir zemine, duvara, ters, açılı ve tavana montaj seçenekleri yelpazesine sahiptir. Son derece büyük bir konumsal esneklik sunan bu seçenekler, değerli çalışma alanınızdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlarken tavana montaj yapıldığında servis kolaylığı da sağlar.

Toz Boya Robotlarının Nitelikleri

Tehlike arz eden buharlı malzemelerle püskürtme, çok büyük bir patlama tehlikesi ile birlikte bunun içerebileceği tüm finansal, malzeme ve insan maliyetlerini taşır. Sizi ve imalat tesislerinizi patlamalardan korumak için tüm toz boya robotlarımız. patlamaya karşı dayanıklıdır.

Üretimde kendini kanıtlamış içi boş bilek ve kolun içinden hortum geçirme özelliği, uygulama ortamının temiz kalmasını sağlarken en üstün ürün kalitesini elde etmenize de yardım eder.