Elektrostatik Toz Boya Makinası

Enbomak Elektrostatik toz boya makineleri manuel uygulamalar için tasarlanmıştır. Bu makinelerinin Otomatik sistem adaptasyonu bulunmaktadır. Elektrostatik toz boya makinelerinin gövdesi yüksek bir elektrik direncine sahiptir. Bu makinelerinin İzolatör parçası iletken plastik malzemeden imal edilmiştir.Elektrostatik Toz Boya Makinelerinin benzerlerine göre hızlı akım adaptasyonu vardır.Hassas voltaj ve akım ayarı sayesinde yüksek kalitede boyama yapma imkanı sunar. Elektrostatik Toz Boya Makinelerinin 5 hafızası ve her hafızada iki boyama modu bulunmaktadır. Çift tetikleme özelliğiyle, boyama esnasında modlar arasında geçiş yapabilir. Boyanan parça üzerindeki farklı geometriler arasında geçiş problemini en aza indirir. Elektrostatik geliştirilmiş elektronik kart teknolojisi ve kastat yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda performans kaybı yaşanmaz.

Geniş bir boyama ve kaplama uygulamaları için uygun olan Enbomak elektrostatik toz boya makineleri kolay erişim, optimum çalışma zarfları ve maksimum verim sunar. Tehlikeli ortamlarda çalışmak üzere tasarlanmış bazı modellerle birlikte sunulan çok geniş erişim ve taşıma kabiliyetleri yelpazesi ile boyama ve dağıtım gereksinimlerinizi karşılamaktadır.

 Çalışırken daha az güç harcayan Enbomak elektrostatik toz boya makineleri, enerji maliyetlerinizi düşürerek tasarruf etmenizi sağlar. Alüminyum yapı herhangi bir çarpışma sırasında ateşleme oluşturmadığından ek güvenlik avantajı da sağlar. Aynı şekilde dış yüzeyinin pürüzsüz olması sayesinde kirlenme en aza iner ve özellikle de temizlik işlemi kolaylaşır.


Toz Boya Makinelerinin Özellikleri


Toz boya tabancası da boya sırasında kullanılan en değerli üründür.Boyama işlevini gerçekleştiren kumanda merkezinizdir. Boyanın muhafaza edilmesinin yanı sıra boyama işlemini de profesyonel bir şekilde gerçekleştirmeyi sağlayacak üründür.El işçiliği ile yapılan boyamada mutlaka hata olma olasılığı vardır.Makina kullanıldığında oluşabilecek tüm problemler çözümlenir kaliteli verimli işler sağlanmış olacaktır.Boyama yaptığınız her yerde işlerinizin sağlıklı yapılmasını , daha kaliteli işler çıkarmanızı sağlar.Kullanımı kolay , el ile kavranması rahat dizayn edilerek kullanıcının etkin bir kavrayışla tutabilmesi sağlanır.Temizlemesi kolay olması sebebiyle temizlerken çok zaman harcamazsınız.Boyama sırasında işçi sağlığını tehdit eden tüm olumsuzluklar giderilmiş , işçinin güvenliği ön planda tutularak tasarlanmıştır.


Enbomak Elektrostatik Toz Boya Makineleri Çevre dostu bir üründür ve çevreye kirlilik oluşturacak sorunlar düşünülerek özel dizayn edilmiştir.Taşınması kolay olan bir yerden başka bir yere taşırken zorlanmayacığınız harika bir üründür. Ekonomik bir ürün olması sebebiyle çok fazla tercih edilmektedir.Boyama işleriniz için gerekli her türlü ürünü , alet ve ekipmanı ilan sayfamızda bulabilir ve çok fazla ücret ödemeden istediğiniz modele ulaşabilirsiniz.Her makine modeline uygun , her ihtiyaca göre çeşitli ürün bulabilirsiniz.Bu ürünler ihtiyaca göre tasarlanmış elektrostatik toz boya makineleri ; otomatik ve manuel kullanıma uygun her ihtiyaca göre üretilmiştir.Ürün çeşitlerini inceleyerek hangi ürünün sizin işinize uygun olduğuna rahatlıkla karar verebileceğiniz bilgiyi size sunuyoruz.Boya basıncı , püskürtme hızı , dakika da kullandığı boya malzemesi ve hızı, sarfettiği enerji gibi her ürüne ait detayları ürünlerimizde görüntüleyebilirsiniz.